Φυσικά συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από το βρεφικό απορρυπαντικό!


Τα βρεφικά ρουχαλάκια έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Το βρέφος δεν έχει απόλυτα αναπτύξει τις άμυνές του, με συνέπεια ο οργανισμός του να είναι ευάλωτος. Τα βρεφικά ρούχα πρέπει να είναι απολύτως καθαρά, χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών που μπορεί να βλάψουν το βρέφος εξαιτίας της χημικής τους σύστασης. Η πιο σωστή επιλογή για τη φροντίδα των βρεφικών ρούχων είναι με τη χρήση ενός βρεφικού απορρυπαντικού. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, ώστε να σέβεται τις ανάγκες του ευαίσθητου οργανισμού του μωρού. Ας δούμε ποια είναι τα φυσικά συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από το βρεφικό απορρυπαντικό.

-Λάδι ελιάς

Ο καρπός της ελιάς έχει αξιολογηθεί ως δώρο της φύσης για τον άνθρωπο. Το ίδιο ισχύει και για το λάδι ελιάς, η χρήση του οποίου δεν περιορίζεται μόνο στην τροφή. Το λάδι ελιάς αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στη γενικότερη υγεία του ανθρώπου. Το βρίσκουμε ακόμη και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Από το βρεφικό απορρυπαντικό, λοιπόν, δεν πρέπει να λείπει το λάδι ελιάς που μπορεί να εξασφαλίσει καθαριότητα σε βάθος και απαλότητα για τα βρεφικά ρούχα. Το Εύρηκα Baby χάρη στο 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς είναι δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό και σέβεται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

-Εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι

Το χαμομήλι είναι το κατ’ εξοχήν βότανο σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων. Γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, αποτελεί το κορυφαίο φυσικό συστατικό που δεν πρέπει να λείπει από το βρεφικό απορρυπαντικό. Προσφέρει υπέροχο και διακριτικό άρωμα, που είναι τόσο όσο χρειάζεται για απαλά και περιποιημένα βρεφικά ρούχα. Το Εύρηκα Baby με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για τη φροντίδα των βρεφικών ρούχων.

Βρεφικό απορρυπαντικό Εύρηκα Baby

Υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Baby