Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Τα δυο απαραίτητα χαρακτηριστικά του απορρυπαντικού για το βρέφος!


Το βρέφος αν και πολύ μικρό δημιουργεί έναν τεράστιο όγκο από άπλυτα ρούχα. Μικρές ή μεγάλες διαρροές από την πάνα του, ατυχήματα κατά το τάισμά του, γεμίζουν τα καλάθια με τα άπλυτα ρούχα χωρίς καν να το καταλάβετε. Τα βρεφικά ρούχα –ακριβώς όπως και ένα βρέφος- έχουν ανάγκη από ειδική φροντίδα. Δεν είναι ρούχα που μπορούμε να πλύνουμε μαζί με τα ρούχα της υπόλοιπης οικογένειας αν εκείνα πλένονται με κοινό απορρυπαντικό, εφόσον απευθύνονται στο πιο ευαίσθητο -από κάθε άποψη- μέλος της. Το δέρμα του βρέφους είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και λεπτό, την ίδια ώρα που ο οργανισμός του δεν έχει αναπτύξει απόλυτα την άμυνά του. Κάπως έτσι κρίνεται απαραίτητο, τα βρεφικά ρούχα να πλένονται αποκλειστικά με βρεφικά απορρυπαντικά. Ποιο είναι το σωστό βρεφικό απορρυπαντικό; Εκείνο που είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο αλλά και ικανό να καθαρίσει σε βάθος τα βρεφικά ρουχαλάκια.

Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του βρεφικού απορρυπαντικού

-Το βρεφικό απορρυπαντικό πρέπει να είναι υποαλλεργικό

Τα κοινά απορρυπαντικά περιέχουν πολλά συστατικά που δεν είναι υποαλλεργικά. Αυτά τα συστατικά είναι αρκετά ισχυρά και πολλές φορές μπορούν να πυροδοτήσουν την εμφάνιση μιας αλλεργίας, που δεν είναι ότι καλύτερο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Αντίθετα, τα βρεφικά απορρυπαντικά που έχουν ελεγχθεί για την υποαλλεργικότητά τους, δεν δημιουργούν κίνδυνο αλλεργίας για τα βρέφη. Ένα βρεφικό
απορρυπαντικό με συστατικά από τη Φύση, είναι ό,τι καλύτερο για τη φροντίδα των βρεφικών ρούχων αλλά γιατί όχι και για την περιποίηση των ρούχων όλης της οικογένειας.

-Δερματολογικά ελεγμένο βρεφικό απορρυπαντικό

Το δέρμα του μωρού είναι σχεδόν εύθραυστο. Λεπτό και εξαιρετικά ευαίσθητο είναι εύκολο να εμφανίσει ερεθισμούς. Για τον λόγο αυτό, τα απορρυπαντικά για βρέφη με τα οποία πλένονται τα ρουχαλάκια του μώρου πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένα. Το Εύρηκα Baby είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, σέβεται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και καθαρίζει βαθιά τα ρουχαλάκια
του μωρού. Χάρη στο 100% φυσικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, περιποιείται τα βρεφικά ρούχα προσφέροντας ασφάλεια στο βρεφικό δέρμα.